IEEE CPE-POWERENG Conferentie: Presentatie MSc thesis zeezout batterijen

14 juni was het dan zo ver, ik mocht eindelijk de bevindingen van mijn master thesis presenteren op de IEEE CPE-POWERENG 2023 conferentie in Tallinn! Dankzij de beurs van Stichting 3E kon ik het veroorloven om zelf mijn werk te presenteren, en daar mijn netwerk uit te breiden, in plaats van dat mijn supervisor die taak over zou nemen. Mijn werk over de karakteristieken van een nieuw soort zee-zout batterij trok voldoende de aandacht dat zowel ik als mijn begeleider constant werden benaderd over de dagen die volgden met extra vragen en discussiepunten.

Het was een genot om de andere deelnemers te ontmoeten, van het bijwonen van hun presentaties, tot het spontaan uitgaan met een aantal deelnemers wat leidde tot een Zumba-les midden in de nacht. De volledige openheid en nieuwsgierigheid waarmee deelnemers elkaar aanspraken en zich aanspreekbaar stelden was infectieus, en ik heb er meerdere contacten aan overgehouden in verscheidende landen. Hoewel sommige presentaties volledig over mijn hoofd gingen, heb ik nu een veel grotere waardering voor hoe diep ons vakgebied eigenlijk gaat, en hoeveel er nog te leren is.

Ik wil Stichting 3E onwijs bedanken voor de kans om mijn eerste conferentie bij te wonen, op deze manier mijn netwerk uit te breiden, en een nieuw deel van de wereld te ontdekken! Hopelijk is dit niet mijn laatste!

Meer nieuwsberichten

EPE 2023 ECCE Europe Conference

Xiaochuan Zhou presents her paper at the EPE 2023 ECCE Europe conference in Aalborg.

IEEE PowerTech Conference

Sandro Kellermüller presents his master thesis at the IEEE PowerTech Conference in Belgrade.

Winner of Young Researcher Contest

Shibanni Shah has received an award for her paper at the the JiCable International Conference 2023 held in Lyon, France.