Finales 3E – Royal SMIT BSc prijzen 2018

Op 22 maart 2019 vonden de finales voor de 3 E–Royal SMIT BSc prijzen 2018 en tevens de uitreiking van de prijzen plaats in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion te Nijmegen.

Naast  de finalisten en de 3e prijswinnaars, waren vele vrienden en familieleden van de prijswinnaars, vertegenwoordigers van de technische universiteiten en hogescholen en andere belangstellenden hierbij aanwezig.

De vier finalisten (twee in de categorie Universiteiten en twee in de categorie Hogescholen) gaven ieder een presentatie over hun afstudeerproject en beantwoordden aansluitend een aantal vragen van de juryleden.
Vervolgens trok de jury zich terug om te beslissen over de toekenning van de 1e en 2e prijzen.

Daarna vond de bekendmaking plaats van de prijswinnaars en de uitreiking van alle prijzen.

De  prijswinnaars werden één voor één door de ceremoniemeester en Stichting 3 E voorzitter Theo Ykema op het podium geroepen. Zij kregen ieder een persoonlijk woord van waardering van de jury voor hun studieprestatie bij monde van juryvoorzitter Guus Pemen en ontvingen een fraai ingelijste oorkonde uit handen van Royal SMIT CEO Will Hendrikx.

Uitslag van de nationale competitie  om de
3 E – Royal  SMIT  BSc  prijzen  2018

Beste BSc gediplomeerden van 2018 in de Elektrische Energietechniek

Categorie Hogescholen