Finales 3E-Royal SMIT BSc prijzen 2022

Op vrijdag 24 maart 2023 worden de finales van de 3E–Royal SMIT BSc competitie 2022 gehouden met aansluitend de uitreiking van de eerste-, tweede- en derde prijzen. De finales vinden plaats in de Jupiler lounge van het Goffertstadion in Nijmegen.

De vier finalisten (twee in de categorie Universiteiten en twee in de categorie Hogescholen) zullen ieder hun afstudeerproject presenteren, waarna de jury zich zal beraden wie de winnaars zijn van de 3E-Royal SMIT BSc prijs 2022.

Hierna zal Roland Vrenken (CEO van Royal SMIT) de verschillende prijzen aan de deelnemers uitreiken vergezeld van een oorkonde.

De inloop is vanaf 14.00 uur. Het programma zal om 14.30 uur beginnen en tot ongeveer 17.00 uur duren.

U bent van harte welkom om de finales en de prijsuitreiking in Nijmegen bij te wonen. Stuurt u hiervoor een email aan: secretaris@stichting3e.nl.

 

Meer nieuwsberichten

Onderzoek aan Leibniz Institute

Met de beurs beschikbaar gesteld door Stichting 3E ben ik in oktober van 2022 naar Greifswald gereisd en heb daar een maand gewerkt aan het Leibniz institute for plasma science and technology.

Persoonlijk had ik de gelegenheid om ervaring op te doen met optische diagnostiek waarmee mijn ervaring tot nu toe zeer beperkt was, naast de diagnostiek had ik ook de gelegenheid om voor het eerst ervaring op te doen met vacuümkamers. Bovendien had ik de gelegenheid om waardevolle werkmethodes en algemene technieken te leren, aangezien dit mijn eerste gelegenheid was om buiten Nederland te werken en de eerste keer dat ik werkte aan een natuurkundig instituut.

Chiel Ton (TUe)

Erevoorzitter Theo Ykema overleden

Op 15 september ontving het bestuur van Stichting 3E het verdrietige bericht dat Theo Ykema op 83-jarige leeftijd is overleden.

Finales en prijsuitreiking BSc competitie

Op vrijdag 25 maart verzamelden ruim vijtig personen zich in de lounge van het Goffert stadion te Nijmegen voor de finale en de prijsuitreiking van de competitie van de beste BSc afstudeer projecten op het gebied van de energietechniek voor studenten van hogescholen en technische universiteiten.