Finales 3E-Royal SMIT BSc prijzen 2022

Op vrijdag 24 maart 2023 worden de finales van de 3E–Royal SMIT BSc competitie 2022 gehouden met aansluitend de uitreiking van de eerste-, tweede- en derde prijzen. De finales vinden plaats in de Jupiler lounge van het Goffertstadion in Nijmegen.

De vier finalisten (twee in de categorie Universiteiten en twee in de categorie Hogescholen) zullen ieder hun afstudeerproject presenteren, waarna de jury zich zal beraden wie de winnaars zijn van de 3E-Royal SMIT BSc prijs 2022.

Hierna zal Roland Vrenken (CEO van Royal SMIT) de verschillende prijzen aan de deelnemers uitreiken vergezeld van een oorkonde.

De inloop is vanaf 14.00 uur. Het programma zal om 14.30 uur beginnen en tot ongeveer 17.00 uur duren.

U bent van harte welkom om de finales en de prijsuitreiking in Nijmegen bij te wonen. Stuurt u hiervoor een email aan: secretaris@stichting3e.nl.