Finales 3E-Royal SMIT BSc prijzen 2022

Op vrijdag 24 maart 2023 worden de finales van de 3E–Royal SMIT BSc competitie 2022 gehouden met aansluitend de uitreiking van de eerste-, tweede- en derde prijzen. De finales vinden plaats in de Jupiler lounge van het Goffertstadion in Nijmegen.

De vier finalisten (twee in de categorie Universiteiten en twee in de categorie Hogescholen) zullen ieder hun afstudeerproject presenteren, waarna de jury zich zal beraden wie de winnaars zijn van de 3E-Royal SMIT BSc prijs 2022.

Hierna zal Roland Vrenken (CEO van Royal SMIT) de verschillende prijzen aan de deelnemers uitreiken vergezeld van een oorkonde.

De inloop is vanaf 14.00 uur. Het programma zal om 14.30 uur beginnen en tot ongeveer 17.00 uur duren.

U bent van harte welkom om de finales en de prijsuitreiking in Nijmegen bij te wonen. Stuurt u hiervoor een email aan: secretaris@stichting3e.nl.

 

Meer nieuwsberichten

Finales en prijsuitreiking BSc competitie 2022

Op vrijdag 24 maart verzamelden circa zestig personen zich in de Lounge van het Goffert Stadion te Nijmegen voor de finale en de prijsuitreiking van de competitie van de beste BSc-eindverslagen op het gebied van de energietechniek voor studenten van hogescholen en technische universiteiten.

Onderzoek aan Leibniz Institute

Met de beurs beschikbaar gesteld door Stichting 3E ben ik in oktober van 2022 naar Greifswald gereisd en heb daar een maand gewerkt aan het Leibniz institute for plasma science and technology.

Erevoorzitter Theo Ykema overleden

Op 15 september ontving het bestuur van Stichting 3E het verdrietige bericht dat Theo Ykema op 83-jarige leeftijd is overleden.