Bestuurswisseling Stichting 3E

 

 

Op 1 november 2019 is Theo Ykema teruggetreden als voorzitter van
Stichting 3E. Theo heeft sinds de oprichting van Stichting 3E in 2012 het voorzitterschap bekleed en is van grote betekenis geweest voor Stichting 3E. In de bestuursvergadering van 1 november is hij benoemd tot erevoorzitter. In dezelfde vergadering is Roel Overakker benoemd als voorzitter, Constant van Kretschmar als penningmeester en Henk Mezger als secretaris van het bestuur van Stichting 3E.

Meer nieuwsberichten

Finales en prijsuitreiking BSc competitie

Op vrijdag 25 maart verzamelden ruim vijtig personen zich in de lounge van het Goffert stadion te Nijmegen voor de finale en de prijsuitreiking van de competitie van de beste BSc afstudeer projecten op het gebied van de energietechniek voor studenten van hogescholen en technische universiteiten.

Symposium Stichting 3E en Dutch Power – Groot succes

Het symposium Energie in Techniekonderwijs op 4 november in Arnhem georganiseerd door Stichting 3E en Dutch Power was een groot succes.

Symposium Energie in Techniekonderwijs

Hoe vergroten we de instroom van studenten en het aantal afgestudeerden bij het hbo elektrotechniek en energietechniek? Kom op donderdagmiddag 4 november naar het symposium ‘Energie in techniekonderwijs’.